Blog

Ultrazvuková terapia je účinnejšia v oblasti formovania postavy, odstránenie dvojitej brady a chudnutia. Ultrazvukové vlny dokážu efektívnejšie rozbíjať tukové bunky. Tie sa následne odplavia lymfatickým systémom von z tela. Preto je potrebné aj pri tomto ošetrení dodržiavať pitný režim.

Ak sa pozrieme do histórie, už v priebehu dejín sa magnetu pripisovala čarovná sila a viacerí ho obdivovali pre jeho nevyspytateľné vlastnosti. Keď ide o jeho liečivý účinok pôsobiaci na ľudské telo, ešte i dnes, v čase modernej techniky, tušia mnohí v pozadí akúsi tajomnosť.

Magnetizácia dáva vode biologicky významné vlastnosti. Magnetizáciou vody sa zmenia fyzikálne vlastnosti vody a chemické zloženie ostáva nezmenené. Voda sa stáva mäkšia (znižuje sa povrchové a vnútorné napätie) a menia sa aj jej chuťové vlastnosti. Väčšinou sa odporúča doba expozície 2 - 4 hodiny. Je všeobecne známe, že polievať rastliny...

Na svete neexistuje žiadna forma života, živočíšna alebo rastlinná, bez prítomnosti magnetických polí.
Samotná Zem na ktorej žijeme je veľkým magnetom, ktorý sa otáča okolo svojej osi a vyžaruje biomagnetickú energiu, ktorá ovplyvňuje život nás všetkých.

Terapia ultrazvukom patrí do elektroliečebných procedúr, ktorá pomáha uvoľňovať niektoré druhy akútnej alebo chronickej bolesti.